Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از استادان حوزه علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در نامه ای خطاب به دکتر حسن روحانی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، خواستار رفع "نابرابری در دریافت حقوق" در مقایسه با دانشگاه های دولتی، شدند.

به گزارش ایسنا، در متن نامه استادان که رونوشت آن به دکتر سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد و دکتر غلامی وزیر علوم ارسال شده، آمده است:

حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی
ریاست محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی
با سلام و احترام

 در مقام ریاست شورای عالی انقلاب فرهنگی قطعا بی اطلاع از حال و روز نامناسب امروز دانشگاه آزاد اسلامی نیستید؛ دانشگاهی که بسته به ضرورت ها و نیازهای انقلاب و از منظر آینده اندیشی در اوایل دهه 1360 بنیانگذاری شد و به حق به عنوان یکی از مهمترین و بزرگترین دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی ارزیابی می شود؛ چنان که علاوه بر آموزش و تربیت طیف گسترده ای از فرزندان این آب و خاک، مدیران شایسته ای در تمام حوزه های علمی، فنی و اجرایی پرورش داده است و در حال حاضر نیز متکفل حدود سی درصد از نظام آموزش عالی کشور است؛ اما این دانشگاه در حال حاضر با مشکلات عجیب و غریبی دست و پنجه نرم می کند که امید است در پرتو تدبیر جنابعالی و اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی سایه نامبارک آنها از سر این نهاد علمی- آموزشی رفع گردد و این دانشگاه به جایگاهی که شایسته آن است ارتقاء یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدای از مشکلات هویتی و ماهیتی این دانشگاه، نابسامانی وضعیت بیمه درمان و متاسفانه بدتر از آن بیمه بازنشستگی، سیاست های نامناسب وزرات علوم، تحقیقات و فناوری با مصوبه ها و آیین نامه هایی که در چارچوب تعارض منافع قابل ارزیابی است، مشکلات ارتقاء، موظفی بیشتر اعضاء هیات علمی، مدیرانی که از خارج از دانشگاه مهمان سفره کوچک دانشگاه آزاد اسلامی شده اند و این سفره را کوچکتر ساخته اند و نیز مهمترین مشکل حال حاضر اعضاء هیات علمی این دانشگاه، یعنی "نابرابری در دریافت حقوق" در مقایسه با دانشگاه های دولتی مزید بر مشکلات مذکور شده است؛ تا جایی که در حال حاضر، حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی "حدود نیمی از دریافتی حقوق و دستمزد همکاران خود در دانشگاه های دولتی" را تشکیل می دهد، و این رویه ناقض عدالت آموزشی و سرمنشاء بسیاری از بدکارکردی ها، ناکارکردی ها و کژکارکردی ها و در عین حال مخاطرات احتمالی آتی خواهد شد.

ریاست محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی!
 با توجه به جایگاه فرادستی و پیش بینی شده شورای عالی انقلاب فرهنگی که در مواد مختلف اساسنامه اصلاحی دانشگاه آزاد اسلامی نیز بدان تصریح شده است، ما تعدادی از اعضای نسبتا قدیمی هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، که علاوه بر افتخار خدمتگزاری در تدریس، از این توفیق نیز برخورداریم که در تالیف و ترجمه تعدادی از کتاب های مهم تخصصی و تقدیم آن به جامعه دانشگاهی و فرهنگی کشور عزیزمان نقش داشته ایم؛ انتظار داریم به رویکرد تبعیض آمیز موجود نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی و به ویژه در مورد حقوق و دستمزدها، خاتمه داده و دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تمکین و اجرای مصوبات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رواج رویکردهای سلیقه ای اجتناب ورزد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های دولتی هیات علمی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۷۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود