Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سلطانی فر ورزش را ارزانترین و سالمترین ابزار برای پرکردن اوقات فراغت جوانها دانست و توضیح داد: حداکثر هزینه 16 تیم لیگ برتری فوتبال ایران یک هزار میلیارد تومان است که حتی یک ریال از این مبلغ نیز از بودجه دولتی پرداخت نمی شود و در هیچ عرصه دیگری نمی توانید با یک هزار میلیارد تومان اوقات فراغت بالغ بر 50 میلیون نفر را پر کرد که این مهم بیانگر ظرفیت بالا در ورزش است و اهمیت زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، دکتر مسعود سلطانی فر در دیدار استاندار و مجمع نمایندگان استان کرمان که عصر امروز برگزار شد؛ هماهنگی و همگرایی در مجموعه مدیریتی استان کرمان را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت : این هماهنگی خوب بین مسئولان استان روند و حرکت توسعه استان کرمان را شدت می بخشد و در پیشرفت این استان تاثیر مثبتی خواهد داشت.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به حضور دو تیم لیگ برتری فوتبال از استان کرمان و برخورداری از تیم های متعدد در بخش بانوان و آقایان در رشته های مختلف اظهار داشت: آنچه مسلم است صنایع استان کرمان بدلیل حمایت و پشتیبانی از رشته های گوناگون در ایفای نقش اجتماعی خود مصمم هستند و اهتمام ویژه ای دارند که باید تلاش کنیم مشکلات انها را حل و زمینه تشویق و ترغیب بیشتر بخش خصوصی در ورزش را فراهم کنیم تا بصورت گسترده تر هزینه کرده و از ورزش پشتیبانی کنند.   وزیر ورزش و جوانان ظرفیت ورزش و پیروزی در یک رویداد ورزشی مهم را قابل توجه توصیف کرد و توضیح داد: پیروزی در یک دیدار ورزشی از سوی یک تیم فوتبال یا کسب مدال المپیکی و فتح سکوهای آسیای و جهانی موجبات ارتقا غرور ملی و تحکیم پایه های وحدت و امنیت ملی را به ارمغان می آورد.   وزیر ورزش و جوانان با اشاره به احیای المپیادهای ورزشی که در کشور متوقف شده بود اظهار داشت: از سه سال پیش المپیاداستعدادهای برتر ورزشی را با رویکرد توجه به رده های سنی پایه راه اندازی کردیم بطوریکه المپیاد استعدادهای برتر در رده سنی 12 تا 15 سال آغاز شد و یک میلیون نفر از نوجوانان در این رده سنی رقابت کردند و ما از این ظرفیت برای ارزیابی و کشف استعدادها و پرورش آنها استفاده کردیم و در راستای این حرکت مثمر ثمر برای پرورش نسل جدید از قهرمانها ،جام خوشه چین ویژه روستایان در 8 رشته نیز راه اندازی شد و شور و حال بسیار خوبی در ورزش رده سنی نوجوانان در مناطق روستای،عشایری و مرزی بوجود آمد و زمینه ظهور و بروز خلاقیت ها و توانمندیهای این قشر فراهم آمد و قصد داریم در سال 1400 با سپری شدن دوران کرونا این دو رویداد خوب المپیاد استعدادهای برتر و جام خوشه چین را ادامه دهیم. دکتر سلطانی فر در بخش دیگری از سخنانش طرح گسترش زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: اکنون زمین های چمن مصنوعی مینی فوتبال در نقاط روستایی به مرز 2 هزار زمین رسیده است و تا پایان فعالیت دولت نیز این تعداد به 2 هزار و پانصد زمین مینی فوتبال افزایش خواهد یافت و اعتقاد داریم ،آثار مثبت گسترش زمین های چمن مینی فوتبال در سه تا چهار سال آینده در فوتبال ایران با رشد و پرورش استعدادها ظهور می یابد. وزیر ورزش و جوانان اهمیت تکمیل پروژه های مهم را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: برای شروع پروژه ها با محدودیت هایی مواجه هستیم به همین دلیل تمرکز اصلی را برای اتمام پروژه های اولویت دار گذاشته ایم و در این راستا تلاش می کنیم با توجه به کمبودهایی هم که در استان کرمان وجود دارد اتفاقات خوبی را رقم بزنیم و برای برخی پروژه های این استان ردیف هایی را در سال 1400 ایجاد خواهیم کرد .   انتهای پیام؛

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر ورزش و جوانان مینی فوتبال استان کرمان سلطانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان

حجت الاسلام اسماعیل تدینی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری طرح قرار دوازدهم در بقاع متبرکه گیلان و در آستان امامزادگان امیر حیدر و امیر احمد امیربنده رودسر اظهار کرد: با اجرای این طرح یک هزار بسته معیشتی به ارزش ۵۷۳ میلیون تومان بین نیازمندان توزیع شد.

وی با بیان اینکه این بسته‌های معیشتی از درآمد موقوفات، نذورات بقعه متبرکه و کمک خیرین تهیه شده است، افزود: در جریان این مراسم ۳۱۳ بسته معیتشی به ارزش ۱۵۷ میلیون از طریق مراکز افق بقاع متبرکه و مؤسسات حمایتی در جامعه هدف توزیع شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان ادامه داد: در جریان برگزاری این طرح کمک هزینه ترک اعتیاد به ارزش ۱۱ میلیون تومان برای ۱۱ نفر و کمک هزینه درمان و خرید دارو به ارزش ۲۴ میلیون تومان برای ۱۹ نفر از دیگر بخش‌های طرح قرار دوازدهم اردیبهشت ماه امسال بوده است.

وی اضافه کرد: در طرح قرار دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ تجهیزات آزمایشگاهی و بیمارستانی از جمله یک دستگاه اکسیژن ساز به ارزش ۱۰ میلیون تومان تهیه و در اختیار مراکز درمانی گیلان قرار گرفت.

تدینی گفت: کمک به تعمیرات خانه نیازمندان به مبلغ ۱۵ میلیون تومان، کمک هزینه تأمین وسایل منزل برای نیازمندان به مبلغ ۸۷ میلیون تومان از دیگر بخش‌های طرح قرار دوازدهم اردیبهشت بوده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان اعلام کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از یک میلیارد تومان برای اجرای طرح قرار دوازدهم از محل درآمد موقوفات، نذورات بقاع متبرکه و کمک‌های خیرین هزینه شده است.

کد خبر 6095116

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • ستاره‌های سپاهان پشت باشگاه و هواداران (عکس)
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • تاکید بر تامین لاستیک خودرو از منابع معتبر دولتی
  • پیشکسوتان فوتبال استان کرمان تجلیل شدند+تصاویر
  • حضور بیش از ۵۰ تیم استان کرمان در رقابت‌های لیگ‌ برتر
  • تاج: تیم‌های باشگاهی کرمان تیم فوتبال ساحلی ایجاد کنند
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است